Polední menu
Předkrmy
,,carpaccio" (carpaccio z jelena, červená řepa, zakysaná smetana s křenem, salát) | 249 |
,,polévka“ (V) (krémová polévka z medvědího česneku, krutóny) | 99 |
,,salát“ (V) (míchaný salát, ředkvičky, cizrna, hořčičný drezink, žloutkový krém) |
189 |
Hlavní chody
,,líčka" (dušená vepřová líčka, zázvor, celerové pyré, glazovaná mrkev, koriandr) | 339 |
,,hovězí“ (na ohni grilovaný hovězí pupek, ragú Stroganof, rýže, nakládaná cibule) | 349 |
,,noky“ (V) (bramborové noky, krémový špenát, vařené vejce, pěna z pečených brambor) |
259 |
,,pstruh“ (pstruh smažený v pivním těstíčku, šťouchaný hrášek, citrónový krém, česneková majonéza) | 329 |
Dezerty a sýry
,,rum baba“ (V) (koláček se sirupem z hrušek a malibu, rebarborový sorbet, vanilková šlehačka) | 189 |
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, karamelizovaná hruška) | 189 |
„sýr“ (fondue z horského sýra z Krasolesí, semínka, krutóny z kváskového chleba) | 199 |