Polední menu
Předkrmy
,,carpaccio" (carpaccio z hovězí svíčkové, lískové ořechy, rukola, bramborová majonéza) | 249 |
,,polévka“ (V) (krémová dýňová polévka se zázvorem, kokosové mléko, marinovaná dýně) | 99 |
,,čočka“ (V) (čočka na kyselo, vejce 63°C, okurky, smažená cibulka) |
189 |
Hlavní chody
,,králík" (králík dušený na hořčici, karlovarský knedlík, nakládané hořčičné semínko) | 339 |
,,hovězí“ (na ohni grilovaný hovězí pupek, ragú ze sladkých brambor a zeleniny, grilovaná jarní cibulka) | 349 |
,,mrkev“ (V) (grilovaná a pečená mrkev, mrkvové pyré, kedlubnové ravioli, zakysaná smetana) |
259 |
,,pstruh“ (na pánvi pečený filet pstruha, brambory, pečený pórek) | 329 |
Dezerty a sýry
,,mille-feuille“ (pečené listové těsto, vanilkové mascarpone, malinová omáčka, švestky) | 189 |
,,pribináček“ (panna cotta z podmáslí, karamelizovaná hruška) | 189 |
„sýr“ (fondue z horského sýra z Krasolesí, semínka, krutóny z kváskového chleba) | 199 |